Информатор на ФБР, обвинен в лъжа за президента на САЩ Джо

...
Информатор на ФБР, обвинен в лъжа за президента на САЩ Джо
Коментари Харесай

Бивш информатор на ФБР, обвинен в лъжа за Байдън, отново арестуван

Информатор на ФБР, упрекнат в неистина за президента на Съединени американски щати Джо Байдън и неговия наследник, беше задържан още веднъж, единствено дни откакто беше освободен под гаранция, обявиха юристите му в правосъдно дело в четвъртък.

Александър Смирнов, 43, с двойно поданство на Съединени американски щати и Израел, беше задържан предходната седмица и упрекнат във производство на изказвания, че Хънтър Байдън е желал подкупи за милиони долари от украинската компания Burisma – в чийто ръб на шефовете е служил по това време – - с цел да го отбрани от следствие, когато татко му беше вицепрезидент на Съединени американски щати.

По-рано тази седмица Смирнов беше освободен от съд в Невада, заради възраженията на прокурорите, че има възможност да се укрие, при изискване че съобщи паспортите си и да бъде обект на GPS наблюдаване.

След това, в необикновен ход, той още веднъж беше арестуван.

„ Сутринта на 22 февруари 2024 година господин Смирнов беше задържан за повторно... до момента в който беше в долуподписания адвокатска адвокатска фирма на юриста за срещи с юрист, " сподели...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР